Top

Betalen en verzenden

Wil je een T-shirt, hoodie, masker of ander product bestellen? Hieronder beantwoorden wij de meest voor de hand liggende vragen over het verzend- en betaalproces. Staat jouw vraag er niet bij? Stuur je vraag dan in via het contactformulier en we beantwoorden hem zo snel mogelijk!

Op welke manier kan ik betalen?

Fujin Wear biedt haar klanten de vertrouwde betaalomgeving van iDEAL, waarmee je met elke grote Nederlandse bank veilig online kunt betalen. Daarnaast bieden wij de optie om je order met PayPal te betalen. Op beide manieren wordt je betaling direct verwerkt. Een groot voordeel, want dat betekent ook dat je order diezelfde dag nog verwerkt en verstuurd kan worden!

Hoeveel verzendkosten hanteren jullie?

Voor onze Nederlandse klanten rekenen wij geen verzendkosten. Of je nu een kleine of grote order plaatst, we zullen nooit verborgen kosten rekenen. Voor klanten uit België en Duitsland rekenen wij een vast bedrag van € 3,95 aan verzendkosten per bestelling. 

Hoe snel leveren jullie?

Wij verzenden elke dag van de week, met uitzondering van het weekend. Als je bestelling op een werkdag voor 16.00 uur geplaatst is, heb je hem de volgende dag dus al in huis! Op weekenddagen wordt je order de eerstvolgende werkdag verwerkt en verzonden. Orders worden verzonden met PostNL (voorheen TNT Post).

De print op mijn bestelde T-shirt wijkt af van de productfoto in de webshop. Hoe kan dat?

Alle producten die Fujin Wear aanbiedt zijn voor een deel handbewerkt. Dit betekent dat er onderling kleine verschillen en lichte afwijkingen kunnen voorkomen qua kleur en opdruk. Voor wij je besteling verzenden, controleren we echter goed of de producten aan al onze kwaliteitseisen voldoen.

Kan ik mijn producten nog ruilen?

Je kunt bestelde producten binnen 14 kalenderdagen zonder opgaaf van redenen ruilen, op voorwaarde dat de artikelen nog in de originele en ongeopende verpakking zitten en dat zij onbeschadigd en ongebruikt retour worden verzonden.

Neem eerst contact met ons op via het contactformulier voor je producten retour stuurt! Na akkoord kun je het product opsturen naar: Fujin Wear, Zwaluwplein 7, 1221 KV Hilversum (verzendkosten van retournering voor eigen rekening). Als het product in goede staat door ons is ontvangen  - of zodra je ons een verzendbewijs van de retourzending hebt overhandigd - ontvang je het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen retour.

Let op: artikelen in de opruiming kunnen NIET geruild worden! Indien het artikel van je keuze in de opruiming is, staat dit altijd in rode letters op de productpagina vermeld. 

Ik heb een andere vraag. Waar kan ik deze stellen?

Vragen die niet hierboven behandeld zijn, kun je stellen via ons contactformulier. We zullen je vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden. 
Nieuwe producten