Top

Over Fujin Wear

Over Fujin Wear

Fujin Wear is een jong bedrijf met een passie voor Azië. We richten ons daarom voornamelijk op producten uit het Verre Oosten met een Asian touch. Denk daarbij aan kleding en producten die nauw verbonden zijn aan de Japanse cultuur en het Verre Oosten.

Wij doen niet aan dropshipping en hebben rechtstreeks contact met onze leveranciers uit Azië. Alle producten in onze webshop zijn daarom op voorraad en direct leverbaar.

Momenteel zijn wij de enige aanbieder in Nederland op het gebied van Samurai T-shirts, Yakuza T-shirts, Samurai Hoodies en Chinese kimono jurkjes. Dankzij goede contacten met de leveranciers en door onze passie voor de producten kunnen wij alle producten tegen een aantrekkelijke prijs aanbieden. 

De naam

Fujin Japanse god van de windFujin is de Japanse god van de wind. Hij is een van de oudste Shinto goden en zou aanwezig zijn geweest bij de schepping van de wereld. Zijn aandeel hierin was het loslaten van de wind in zijn zak. Hierdoor verdwenen de ochtendnevelen en werd de poort tussen hemel en aarde geopend, zodat de zon op de aarde kon schijnen. 

Fujin wordt afgebeeld als een angstaanjagende demon met een donkere huid. Vaak draagt hij een luipaardhuid en rent hij door de lucht met een grote zak vol wind in zijn armen. 

Contact

Mocht je nog vragen hebben over ons, onze webshop of onze producten, aarzel dan niet en stuur je vraag in via het contactformulier of via info@fujinwear.nl. We zullen proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.