Top

Samurai T-shirts

Samurai T-shirtAziatische designers zijn meesters in het ontwerpen van de meest fabelachtige en fantasievolle prints voor T-shirts. Een aantal T-shirt fabrikanten leveren prachtige producten met elk hun eigen bijzondere insteek.

De samurai T-shirts van Vantage Eternal zijn daar een uitstekend voorbeeld van. Het scala aan samurai T-shirts varieert van prints met samurai die rechtstreeks uit een traditionele Japanse pentekening gestapt lijken te zijn tot adembenemende mythische wezens uit de Japanse godenwereld.

Daartussenin zit nog een hele range aan andere designs die stuk voor stuk bijna verzamelaarsobjecten zijn.

De rijke Aziatische traditie aan mythen, legenden, goden-, helden- en monsterverhalen zorgt voor een onuitputtelijke inspiratiebron. Hieruit worden elke keer opnieuw stoere en fantasievolle ontwerpen geboren die werkelijk het einde zijn voor de echte liefhebbers van Japanse samurai T-shirts.

Samurai T-shirts worden gefabriceerd met een combinatie van geautomatiseerde en handmatige technieken. Dit heeft het voordeel dat elk T-shirt een persoonlijke behandeling krijgt en dat geen enkel samurai T-shirt helemaal gelijk is aan zijn broertje of zusje.

Een van die handmatige technieken is het opleggen van verschillende kleuren metaalfolie om bepaalde elementen van de print eruit te laten springen. Afhankelijk van het design wordt metaalfolie veelvuldig of minimaal gebruikt. Metaalfolie zorgt echter altijd voor een verrassende, magnifieke en unieke uitstraling van samurai T-shirts.

Eigenschappen samurai T-shirts
 

Samurai T-shirts zijn voorgewassen en dat is een belangrijk pluspunt om krimpen in de was te voorkomen. Als je wel eens één van je favoriete T-shirts gekrompen uit het wasgoed hebt gevist, dan weet je hoe irritant dat kan zijn. Bij samurai T-shirts heb je daar geen last van, tenzij je ze bij wijze van spreken op 60 graden wast.

Samurai T-shirtEen samurai T-shirt is gemaakt van een dunne en luchtige premium kwaliteit katoen. Hierdoor dragen deze T-shirts erg comfortabel. Zoals al gezegd zijn samurai T-shirts in de meeste gevallen versierd met opgelegde goud-, zilver- of roodkleurige metaalfolie. Dat maakt dit soort T-shirts supercool.

Wasinstructies samurai T-shirts
 

Het gebruik van opgelegde metaalfolie zorgt letterlijk en figuurlijk voor een schitterend effect, maar dat betekent ook dat je moet uitkijken bij wassen en strijken. De metaalfolie vervaagt in de loop van de tijd. Dat proces kun je vertragen door je samurai T-shirt met zorg te behandelen.

Het beste is om je samurai T-shirt op de hand te wassen. Je kunt samurai T-shirts in de wasmachine stoppen, maar je moet dan wel op een paar dingen letten:
  • Draai je samurai T-shirt binnenstebuiten voordat je hem in de trommel stopt. Dat is het behoud voor de print en de opgelegde metaalfolie.
  • Was je pronkstuk niet op een hogere temperatuur dan 40 graden.
  • Laat je T-shirt op natuurlijke wijze drogen, dus niet in de droger. Het beste is om het samurai T-shirt nat uit te kloppen en aan een droogrek te hangen. Dat voorkomt overbodige kreukels.
  • Keer het T-shirt binnenstebuiten als het nodig is om het te strijken. Strijk daarbij niet direct over de opdruk en de metaalfolie. Dat kan je samurai T-shirt beschadigen!
  • Gebruik nooit bleek bij het wassen!
Geïnteresseerd in een samurai T-shirt? Check hieronder ons assortiment!